Vídeňské sladké bagetky

110 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
11 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
2 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nalijeme vodu a žloutek, přidáme třtinový cukr, sůl, rozpuštěné máslo a chlebovou mouku. Promícháme, přidáme kvásek a vypracujeme hladké těsto, které necháme půl hodiny kynout. Rozdělíme na 4 díly a vypravujeme bagetky. Rozložíme na plech, vršek nastříhneme do kříže a necháme ještě půl hodiny kynout. Upečeme ve vyhřáté troubě na 200°C 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.