Vídeňský ořechový chléb
195 min.
Ingredience
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 100gramůMáslo čerstvé
- 5gramůSůl
- 10gramůDroždí sušené
- 80gramůCukr krupice
- 200mililitrůMléko plnotučné
- 100gramůOřechy vlašské
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
730 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
33 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
5 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme rozpuštěné máslo a mléko, přidáme pšeničnou mouku, sůl, cukr a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí a nastavíme program na základní chléb. Po zaznění signálu přihodíme rozpůlené vlašské ořechy a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.