Vietnamské vepřové s houbami shitake

40 min.
Vietnam

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
11 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
6 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z vepřového masa odkrojíme přebytečný tuk a maso nakrájíme na malé kousky, přibližně 2,5 cm dlouhé a 3-6 mm silné.
  • 2
    Na pánvi wok rozpálíme olivový olej a přidáme najemno nasekaný česnek a celé sušené chilli papričky. Restujeme 3-5 minut dohněda.
  • 3
    Přidáme nakrájené vepřové a restujeme přibližně 20 minut nebo dokud maso není hotové. Vmícháme med a rybí omáčku. Zvýšíme plamen na maximum a vaříme 3-5 minut, dokud se omáčka téměř úplně nevyvaří.
  • 4
    Přidáme nakrájené houby shitake bez nožiček a 1-2 minuty promícháváme. Podáváme ihned.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.