Vietnamský krevetový salát

35 min.
Vietnam

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
665 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
4 g
Sacharidy
143 g
Vláknina
9 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si dresink: smícháme šťávu z limetek, 3 lžíce vody a třtinový cukr. Mícháme, až se cukr rozpustí. Poté přidáme utřený česnek a nasekanou chilli papričku.
  • 2
    Nudle uvaříme podle návodu, na poslední dvě minuty přidáme i krevety. Toto rozdělíme do dvou misek.
  • 3
    Okurku a mrkev nakrájíme na špalíčky, jarní cibulku na kolečka. Směs dáme do misek k nudlím a posypeme koriandrem a arašídy, které jsme nasucho opekli v pánvi a nakrájeli nahrubo. Podáváme přelité dresinkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.