Vinná klobása se zelným salátem

40 min.
Česká republika

Ingredience

    • 2lžíceCukr krupice
    • 150gramůPaprika sterilovaná
    • 500gramůZelí kysané
    • 1špetkaPepř černý mletý
    • 800gramůKlobása vinná
    • 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
    • 200mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1152 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
101 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na několik dílů rozdělíme vinnou klobásu. Jednotlivé kousky stočíme do spirály a špejlí propíchneme. Obalíme v hladké mouce.
  • 2
    V dostatečném množství rozpáleného oleje osmahneme po obou stranách.
  • 3
    Pokrájíme kysané zelí, přidáme nakrájenou kapii, pepř a cukr.
  • 4
    Promícháme salát a podáváme s osmaženou klobásou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.