Vinná klobása se zelným salátem
40 min.
Ingredience
- 2lžíceCukr krupice
- 150gramůPaprika sterilovaná
- 500gramůZelí kysané
- 1špetkaPepř černý mletý
- 800gramůKlobása vinná
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 200mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1152 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
101 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Na několik dílů rozdělíme vinnou klobásu. Jednotlivé kousky stočíme do spirály a špejlí propíchneme. Obalíme v hladké mouce.
- 2V dostatečném množství rozpáleného oleje osmahneme po obou stranách.
- 3Pokrájíme kysané zelí, přidáme nakrájenou kapii, pepř a cukr.
- 4Promícháme salát a podáváme s osmaženou klobásou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.