Vinný punč s bezinkou a šalvějí
10 min.
Ingredience
- 600mililitrůVíno bílé
- 180mililitrůVodka
- 180mililitrůLikér Cointreau
- 3lžičkyLimetková šťáva
- 3lžičkySirup bezinkový
- 1hrstKostkový led
- 6lžicSprite
- 0,5kusOkurka salátová
- 0,5hrstŠalvěj čerstvá
Počet porcí:
6Postup přípravy
- 1Lehké bílé víno, vodku, pomerančový likér, např. grand marnier, nebo cointreau, limetovou šťávu, bezinkový sirup a limonádu Sprite ve džbánu promícháme.
- 2Připravíme šest skleniček s ledem, do kterých ze džbánu nalijeme připravenou směs. Ozdobíme plátky čerstvé okurky a snítkami šalvěje.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.