Vinný punč s bezinkou a šalvějí

10 min.
Evropa

Ingredience

    • 600mililitrůVíno bílé
    • 180mililitrůVodka
    • 180mililitrůLikér Cointreau
    • 3lžičkyLimetková šťáva
    • 3lžičkySirup bezinkový
    • 1hrstKostkový led
    • 6lžicSprite
    • 0,5kusOkurka salátová
    • 0,5hrstŠalvěj čerstvá
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
258 kcal
Sacharidy
13 g
Vláknina
483 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lehké bílé víno, vodku, pomerančový likér, např. grand marnier, nebo cointreau, limetovou šťávu, bezinkový sirup a limonádu Sprite ve džbánu promícháme.
  • 2
    Připravíme šest skleniček s ledem, do kterých ze džbánu nalijeme připravenou směs. Ozdobíme plátky čerstvé okurky a snítkami šalvěje.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.