Vinný punč s jablečným džusem

15 min.
Evropa

Ingredience

    • 6lžicCitronová šťáva
    • 200gramůCukr krystal
    • 400mililitrůVíno bílé
    • 400mililitrůDžus jablečný
    • 750mililitrůVoda pitná
    • 2lžíceČaj zelený
    • 30gramůSkořice celá
    • 2kusyHřebíček
    • 1kusCitrony
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
175 kcal
Sacharidy
37 g
Vláknina
3 g
Cukr
30 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci promícháme zelený čaj, vodu, víno, džus, cukr, citronovou šťávu, přidáme skořici, hřebíčky a zhruba 10 minut vaříme na velmi mírném plameni.
  • 2
    Punč scedíme a podáváme horký s plátky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.