Vinný punč s ovocem
10 min.
Ingredience
- 250gramůJahody zahradní
- 150gramůBorůvky
- 120gramůMaliny
- 1kusBroskve
- 1hrstMeduňka
- 180mililitrůSherry brandy
- 750mililitrůVíno šumivé (sekt)
- 1hrstKostkový led
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Do skleněného džbánu nebo do mísy vsypeme omyté, na plátky nakrájené jahody, omyté maliny a borůvky, omytou, na tenké plátky nakrájenou broskev. Přidáme lístky čerstvé meduňky a přilijeme třešňovici. Zakryjeme fólií a necháme nejméně 1 hodinu v chladničce.
- 2Potom do nádoby s ovocem a pálenkou přilijeme vychlazený sekt.
- 3Podáváme s ledem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.