Vinný punč s ovocem

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do skleněného džbánu nebo do mísy vsypeme omyté, na plátky nakrájené jahody, omyté maliny a borůvky, omytou, na tenké plátky nakrájenou broskev. Přidáme lístky čerstvé meduňky a přilijeme třešňovici. Zakryjeme fólií a necháme nejméně 1 hodinu v chladničce.
  • 2
    Potom do nádoby s ovocem a pálenkou přilijeme vychlazený sekt.
  • 3
    Podáváme s ledem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.