Višňová polévka

50 min.
Česká republika

Ingredience

    • 300gramůVišně
    • 60gramůCukr krupice
    • 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 0,25litrSmetana 16% (pochoutková)
    • 1kusSkořice celá
    • 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
10 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
7 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Višně odpeckujeme a uvaříme je ve vodě s kouskem skořice a částí cukru.
  • 2
    Zahustíme smetanou rozmíchanou s moukou, povaříme a rozmixujeme. Podle potřeby přisladíme.
  • 3
    Polévku podáváme vychlazenou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.