Višňová pudinková omáčka

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 1lžičkaPudinkový prášek - vanilkový
    • 500gramůVišně
    • 100mililitrůVíno bílé
    • 150gramůCukr třtinový
    • 1lžíceSherry brandy
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1730 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
216 g
Vláknina
8 g
Cukr
192 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Višně omyjeme, vypeckujeme a spolu s cukrem, bílým vínem a 250ml vody krátce, asi 10minut povaříme.
  • 2
    Poté rozmixujeme a zahustíme pudinkem v prášku. Dochutíme višňovou šťávou nebo višňovicí.
  • 3
    Omáčka je vhodná ke zmrzlině.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.