Višňový džem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1010 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
152 g
Vláknina
4 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vypeckujeme višně a rozmixujeme. Přidáme želírovací cukr a vše povaříme.
  • 2
    Když začne džem želírovat, plníme do čistých sklenic, které dobře uzavřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 20. 7. 2015
Višňový džem
Při použítí různých želírovacích prostředků se nedá nic zkazit, alespoň si myslím😁 Je třeba dodržet pouze návod. Dělávám jak marmeládu, to višně rozmixuji a propasíruji sítem a nebo dělám džem a tam nechávám celé vypeckované plody. Po zavíčkovaní otočím na cca. 15 minut dnem vzhůru.