Višňový koláč z třeného těsta

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
313 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
10 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
1 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukr, máslo a žloutky třeme do pěny. Přilijeme mléko a polovinu mouky s práškem do pečiva.
  • 2
    K promíchanému těstu přidáme tuhý sníh z bílků a druhou polovinu mouky.
  • 3
    Přendáme na tukem vymazanou a hrubou moukou vysypanou formu na koláč a poklademe vypeckovanými višněmi, zasypeme cukrem dle chuti.
  • 4
    Pečeme ve vyhřáté troubě.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.