Višňový salát s griotkou

15 min.
Evropa

Ingredience

    • 600gramůVišně
    • 40gramůCukr moučkový
    • 20gramůCukr vanilka
    • 1decilitrGriotka
    • 100gramůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
525 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
9 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
2 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Višně omyjeme, vypeckujeme a dáme do misky. Posypeme je moučkovýma a vanilkovým cukrem. Dobře promícháme, misku přiklopíme a vložíme na 30 minut do lednice.
  • 2
    Vychladlé višně i se šťávou rozdělíme do ovocných salátových misek. Povrch ovoce zalijeme griotkou, ozdobíme vyšlehanou šlehačkou a ovocný salát podáváme jako dezert.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.