Vlk mořský v soli
35 min.
Ingredience
- 200mililitrůVaječný bílek slepičí
- 1kilogramSůl mořská
- 1kusCitrony
- 2lžíceRozmarýn čerstvý
- 1kilogramMořský vlk
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
272 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
6 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vykucháme mořské vlky, zbavíme je žaber a šupin. Do břicha dáme rozmarýn.
- 2Tuhý sníh vyšleháme z bílků a smícháme ho se solí. Ryby dáme do pekáče, pokryjeme směsí a dáme péct na 20 minut do trouby při teplotě 180°C.
- 3Z ryb sejmeme solnou krustu, zbavíme je kůže a kostí, pokapeme citronem a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.