Vlk mořský v soli

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
272 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
6 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykucháme mořské vlky, zbavíme je žaber a šupin. Do břicha dáme rozmarýn.
  • 2
    Tuhý sníh vyšleháme z bílků a smícháme ho se solí. Ryby dáme do pekáče, pokryjeme směsí a dáme péct na 20 minut do trouby při teplotě 180°C.
  • 3
    Z ryb sejmeme solnou krustu, zbavíme je kůže a kostí, pokapeme citronem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.