Vločková polévka s vejci
25 min.

Ingredience
- 1litrVývar zeleninový
- 1špetkaSůl
- 40gramůMáslo čerstvé
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 50gramůOvesné vločky
- 250mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1408 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
83 g
Sacharidy
125 g
Vláknina
14 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Ovesné vločky vaříme asi 15 minut, prolisujeme a zalijeme vývarem, osolíme, povaříme, přidáme máslo a za stálého míchání přilijeme mléko a prošlehané žloutky.
- 2Místo mléka můžeme použít smetanu nebo přidat houby.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.