Vločkový chléb

40 min.
Česká republika

Ingredience

    • 300mililitrůVoda pitná
    • 3lžíceOcet vinný
    • 100gramůOvesné vločky
    • 2lžičkySůl
    • 2lžičkyKmín drcený
    • 300gramůPšeničná mouka hladká chlebová
    • 100gramůMouka žitná celozrnná
    • 1baleníDroždí sušené
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
131 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do pekárny dáme na spodek vlažnou vodu, ocet, sůl a ovesne vločky. Zasypeme moukami, kmínem a nahoru dáme droždí.
  • 2
    V pekárně necháme vypracovat těsto i upéct chleba.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.