Vločkový nákyp

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
17 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko osolíme a uvedeme do varu. Přidáme ovesné vločky a uvaříme kaši.
  • 2
    Máslo utřeme se žloutky a s cukrem do pěny, po částech přidáme vychladlou kaši. Nakonec zlehka vmícháme pevný sníh, ušlehaný z bílků.
  • 3
    Nákyp pečeme ve vymazané, strouhankou vysypané formě asi 45 minut.
  • 4
    Podáváme s ovocným sirupem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.