Výborná kuřecí játra

30 min.
Evropa

Ingredience

      • 600gramůKuřecí játra
      • 1kusCibule
      • 200mililitrůVoda pitná
      • 1lžíceKečup
      • 1lžíceMajonéza
      • 1lžičkaOmáčka sójová
      • 1lžíceOlej olivový
      • 1špetkaSůl
      • 2lžíceGrilovací koření
      • 1kusCibulka jarní
      • 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
    Počet porcí:
    4

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    65 kcal
    Bílkoviny
    1 g
    Tuky
    5 g
    Sacharidy
    5 g
    Vláknina
    574 mg
    Cukr
    1 g
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Omytá a očištěná kuřecí játra překrojíme na poloviny a obalíme ve směsi hladké mouky a grilovacího koření. Na pánvi na oleji osmahneme oloupanou, na dílky nakrájenou cibuli. Přidáme játra a chvíli restujeme. Zalijeme trochou vody a dusíme doměkka. V míse smícháme hořčici, majonézu, kečup, sójovou omáčku a worcester. Směs vlijeme do pánve na podušená játra. Podle chuti přisolíme a můžeme přilít i trochu vody. Při podávání posypeme každou porci nakrájenou jarní cibulkou.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.