Vývar s chlebem a sýrem
20 min.
Ingredience
- 2litryHovězí vývar základní
- 50gramůSýr Parmezán
- 50gramůSýr Gruyére
- 400gramůChléb pšeničný (bílý)
- 30gramůPažitka
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
5 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Bílý chléb nebo veku nakrájíme na kostičky, vložíme do pekáčku, zasypeme strouhaným sýrem a krátce zapečeme. Zapékáme asi 10 minut na sucho.
- 2Vývar ohřejeme, do talíře vložíme dvě lžíce chlebových kostek se sýrem a zalijeme horkým vývarem. Můžeme osvěžit posekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.