Vývar s chlebem a sýrem

20 min.
Francie

Ingredience

    • 2litryHovězí vývar základní
    • 50gramůSýr Parmezán
    • 50gramůSýr Gruyére
    • 400gramůChléb pšeničný (bílý)
    • 30gramůPažitka
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
5 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílý chléb nebo veku nakrájíme na kostičky, vložíme do pekáčku, zasypeme strouhaným sýrem a krátce zapečeme. Zapékáme asi 10 minut na sucho.
  • 2
    Vývar ohřejeme, do talíře vložíme dvě lžíce chlebových kostek se sýrem a zalijeme horkým vývarem. Můžeme osvěžit posekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.