Vývar s drůbežími knedlíčky

22 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
402 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
13 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
749 mg
Cukr
885 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy vložíme kuřecí mleté maso, přidáme bešamel, smetanu, špetku strouhaného muškátového oříšku, vejce se žloutky a osolíme. Všechno dobře spolu promícháme.
  • 2
    Na pánvi na másle osmažíme proužky lanýže.
  • 3
    Vývar přivedeme k varu, lžičkou z těsta vykrajujeme malé knedlíčky a povaříme je ve vývaru asi 2 minuty. Vývar stáhneme z plotny.
  • 4
    Do talíře dáme několik proužků osmahnutého lanýže, lžíci hrášku a zalijeme vývarem s několika knedlíčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.