Vývar s koroptví zavářkou

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
100 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
4 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
89 mg
Cukr
436 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme koroptví maso, které pomeleme ve strojku, 2 lžíce bešamelu, smetanu, špetku soli, špetku muškátového oříšku, vejce a dva žloutky. Zavářku dáme do vymazané formičky a uvaříme ve vodní lázni 15 minut. Hotovou zavářku nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Do malého kastrůlku nalijeme víno, přisypeme žampióny a lanýže, které jsme nakrájeli na proužky a povaříme 3 minuty.
  • 3
    Do talíře vložíme lžíci zavářky, lžíci hub a zalijeme horkým vývarem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.