Vývar s miso a zázvorem
15 min.
Ingredience
- 1lžičkaZázvor mletý
- 2lžičkyhnědá miso pasta
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1lžičkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžičkaChilli papričky - vločky
- 600mililitrůVývar z hovězích kostí
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
217 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
15 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
653 mg
Cukr
584 mg
Postup přípravy
- 1Vývar přivedeme k varu a poté snížíme teplotu. Přidáme zázvor a miso pastu. Rozmícháme.
- 2Poté do polévky vyklepneme obě vejce a rozšleháme je v ní.
- 3Osolíme podle chuti a dochutíme citronovou šťávou.
- 4Polévku rozdělíme do talířů a posypeme chilli vločkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.