Vývar s rajským protlakem
20 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 100gramůRýže dušená
- 80gramůMáslo čerstvé
- 1kusPaprika červená
- 120gramůKuřecí maso vařené
- 225mililitrůVývar drůbeží
- 60mililitrůProtlak rajčatový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
644 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
40 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1V hrnci rozpustíme máslo, přisypeme pokrájenou cibuli a papriku. Necháme zesklovatět a přimícháme vařenou rýži. Chvíli mícháme a poté přilijeme rajský protlak, promícháme a zalijeme vývarem. Povaříme ještě 2 minuty.
- 2Do talíře vložíme vařené kuřecí maso nakrájené na kostičky a zalijeme ho vývarem s rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.