Vývar s těstovinami a hráškem

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
147 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
1 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev, celer a petržel nakrájíme na kostičky, pórek na kolečka, zalijeme trochou vývaru, povaříme 20 minut. Polévkové těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat. Nejlépe se hodí vlasové nudle nebo hvězdičky, děti milují písmenka.
  • 2
    Základní vývar ohřejeme.
  • 3
    Do talíře dáme vždy jednu lžíci těstovin, jednu lžíci vařené zeleniny a lžíci hrášku. Zalijeme horkým vývarem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.