Vývar s vínem
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 200gramůZelenina kořenová
- 250mililitrůVíno bílé
- 250mililitrůVoda pitná
- 1lžíceSůl
- 1lžičkaCukr krupice
- 1kusBobkový list
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
323 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
6 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Do hrnce vlijeme 250 ml vody, přidáme připravenou zeleninu, bílé víno, sůl, cukr, oloupanou cibuli a bobkový list. Přivedeme k varu, potom teplotu snížíme, přikryjeme pokličkou a vaříme asi 30 minut.
- 2Vývar přecedíme.
- 3Používáme k vaření ryb.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.