Vývar se zeleninou a hráškem

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
224 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
11 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozpustíme máslo a přisypeme k němu zeleninu pokrájenou na kostičky. Ze zeleniny použijeme karotku, brukev, pórek, řapíkatý celer a cibuli. Promícháme, osolíme, přidáme lžičku cukru a necháme podusit. Jakmile zelenina pustí vodu, zalijeme vývarem a povaříme půl hodiny. Na každou porci přidáme do talíře lžíci hrášku a zalijeme vývarem se zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.