Vývar z uzeného masa
105 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1,5litryVoda pitná
- 1kusPórek
- 500gramůVepřová uzená plec
- 1kusPetržel kořen
- 1kusMrkev kořen
- 1kusCeler - nať
- 0,25kusKapusta hlávková
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
12 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Uzené maso vložíme do studené vody, přivedeme k varu a přidáme cibuli. Jakmile maso začne měknout, přidáme na větší kousky pokrájenou zeleninu a dovaříme.
- 2Vývar přecedíme a zavaříme do něj nudle.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.