Zabaglione s hrozny
20 min.
Ingredience
- 1lžíceCukr třtinový
- 150mililitrůVíno červené
- 16kusůHroznové víno
- 1lžíceSolamyl
- 4kusyVaječný žloutek slepičí
- 1kusVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
188 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
9 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
288 mg
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Mixérem šleháme žloutky, cukr a škrob do světlé, nadýchané pěny. Postupně přiléváme dezertní víno, přidáme vejce a prošleháváme ve vodní lázni asi 10 minut.
- 2Kuličky vína rozdělíme do pohárů a zalijeme zabaglione.
- 3Ihned podáváme.
- 4
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.