Zadělávaná telecí plec se zeleninou
55 min.

Ingredience
- 20gramůCibule
- 200gramůTelecí plec
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 15gramůKedlubna
- 1lžícePetržel - nať
- 1šálekVoda pitná
- 1špetkaSůl mořská
- 15gramůMrkev kořen
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
11 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
615 mg
Cukr
709 mg
Postup přípravy
- 1Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na lžíci másla. Přidáme omyté, na kostky nakrájené maso a po všech stranách je osmahneme. Podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou do poloměkka.
- 2Mrkev a kedlubny oloupeme, nakrájíme na nudličky a přidáme k masu. Osolíme a společně podusíme doměkka.
- 3Do hotového pokrmu vmícháme nasekanou petrželku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.