Zadělávaná telecí plec se zeleninou

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
11 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
615 mg
Cukr
709 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na lžíci másla. Přidáme omyté, na kostky nakrájené maso a po všech stranách je osmahneme. Podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou do poloměkka.
  • 2
    Mrkev a kedlubny oloupeme, nakrájíme na nudličky a přidáme k masu. Osolíme a společně podusíme doměkka.
  • 3
    Do hotového pokrmu vmícháme nasekanou petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.