Zadělávané telecí s květákem
80 min.

Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1šálekVývar z hovězích kostí
- 100gramůMléko polotučné
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 20gramůMáslo čerstvé
- 100gramůKvěták
- 200gramůTelecí plec
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
16 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
955 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso uvaříme v osolené vodě, nakrájíme na kostky a dáme do omáčky připravené z nasucho opražené mouky zředěné zeleninovým vývarem.
- 2Do omáčky přilijeme mléko a do hotové přidáme kousek másla.
- 3Květák uvaříme, rozebereme na růžičky a na talíři jím obložíme uvařené maso.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.