Zaječí guláš
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaSůl
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 100gramůSlanina vepřová
- 0,25litrHovězí vývar základní
- 1kilogramZaječí maso
- 1lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
461 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
21 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
612 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli a slaninu nadrobno pokrájíme a vyškvaříme na másle, přidáme osolené pokrájené maso a opečeme.
- 2Přidáme papriku, krátce osmahneme a přilijeme vývar a rajský
- 3protlak, přisolíme a dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.