Zajíc na "čekané"

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
401 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
14 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory neloupeme, jen je propícháme vidličkou, potřeme olejem, osolíme a opepříme. Pečeme je na 200 °C asi hodinu.
  • 2
    Čekanku očistíme a 40 minut pečeme spolu s bramborami.
  • 3
    Smícháme vývar a portské a svaříme na polovinu. Vmícháme marmeládu, máslo a odstavíme.
  • 4
    Zaječí medailonky osolíme, opepříme a smažíme 4 minuty z každé strany na másle.
  • 5
    Zaječí medajlonky podáváme s bramborem a čekankou přelité omáčkou z portského vína.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.