Zajíc na kmíně

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
552 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
27 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného zajíce naporcujeme, osolíme, cibuli nakrájíme nadrobno.
  • 2
    V pekáčku rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli a osmahneme dorůžova. Přiložíme porce zajíce, posypeme větším množstvím kmínu, podlijeme vývarem, vložíme do trouby a pečeme doměkka. Podle potřeby podléváme vývarem.
  • 3
    Porce masa rozdělíme na talíře, doplníme vařeným bramborem a přelijeme kmínovým výpekem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.