Zajíc na kmíně
75 min.
Ingredience
- 1200gramůZaječí maso
- 300gramůCibule
- 150gramůMáslo čerstvé
- 30gramůKmín celý
- 10gramůSůl
- 800mililitrůHovězí vývar základní
- 600gramůBrambory vařené
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
552 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
27 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěného zajíce naporcujeme, osolíme, cibuli nakrájíme nadrobno.
- 2V pekáčku rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli a osmahneme dorůžova. Přiložíme porce zajíce, posypeme větším množstvím kmínu, podlijeme vývarem, vložíme do trouby a pečeme doměkka. Podle potřeby podléváme vývarem.
- 3Porce masa rozdělíme na talíře, doplníme vařeným bramborem a přelijeme kmínovým výpekem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.