Zámečníci

30 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
677 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
35 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
11 g
Cukr
62 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušené švestky namočíme přes noc do vody. Dáme okapat, vypeckujeme a místo pecek vložíme do švestek oloupanou mandli.
  • 2
    Švestky namočíme do citronové šťávy se skořicí. Potom je máčíme v těstě a rychle smažíme na horkém tuku dozlatohněda. Dáme okapat.
  • 3
    Ještě teplé švestky obalíme ve strouhané čokoládě s cukrem.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.