Žampionová věž
45 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 400gramůŽampiony - sterilované
- 300gramůKuřecí prsa
- 2kusyBrambory vařené
- 1hrstPetržel - nať
- 400gramůMajolka
- 300gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1191 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
106 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1V míse položíme žampiony kloboučky dolů.
- 2Orestujeme na teflonové pánvi na kousky nakrájené maso a začneme vrstvit, každou vrstvu posolíme a potřeme majonézou. Na žampiony dáme maso, posypeme nastrouhaným sýrem a další vrsta je z uvařených a nastrouhaných vajec. Poté vařené strouhané brambory.
- 3Směs stlačíme a dáme na 2 hodiny do lednice, poté vyklopíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.