Žampionové špecle

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
4720 kcal
Bílkoviny
172 g
Tuky
49 g
Sacharidy
921 g
Vláknina
47 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a oloupané žampiony nakrájíme na kousky.
  • 2
    Osmahneme je na másle s nakrájenou šunkou.
  • 3
    Špecle vytvoříme z 250g polohrubé mouky, vejce, soli a 2dcl vody.
  • 4
    Dáme je do vroucí vody a jakmile vyplavou jsou hotové.
  • 5
    Přidáme ke směsi a lehce zahřejeme, aby se chutě propojily.
  • 6
    Na závěr osolíme a posypeme sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.