Žampiony s fazolkami

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
198 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
13 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté fazolky chvíli povaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Žampiony spaříme vroucí vodou a oloupeme.
  • 3
    Do kastrolu na rozpálený olej vložíme fazolky i žampiony, promícháme a zalijeme polovinou vývaru. Osolíme, okořeníme a krátce povaříme.
  • 4
    Nakonec pokrm zahustíme škrobovou moučkou, znovu krátce povaříme a podáváme.
  • 5
    Na talířích každou porci zalijeme trochou zbylého vývaru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.