Zapečená klobása
55 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 300gramůKlobása Dunajská
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 220gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5litrMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
732 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
47 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
2 g
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Vejce rozšleháme v osoleném mléce a za stálého míchání lijeme do mouky.
- 2Vzniklé těsto nalijeme do pekáče na rozpuštěné máslo. Klobásu nakrájíme na kostičky a nasypeme na těsto.
- 3Pečeme v silně vyhřáté troubě asi 45 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.