Zapečená krkovička

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
767 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
68 g
Sacharidy
3 g
Vápník
2 g
Železo
11 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou, vykostěnou krkovičku nakrájíme na plátky, naklepeme a mírně osolíme.
  • 2
    Maso urovnáme do máslem vymazaného pekáčku, zalijeme smetanou a posypeme nastrouhaným sýrem.
  • 3
    Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 1 hodinu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 1. 10. 2015
Zapečená krkovička
Čas od času zhřeším a dám si tuhle zapečenou krkovičku. Toto jídlo jde jen malinko odlehčit tím, že se použije smetana např. 12%. Podávala jsem s mačkanýmí vařenými bramborami a se zelným salátem s mrkví a křenem. Jídlo není moc "fotogenické", ale je to dobrůtka, i když výživoví poradci by nejásali.