Zapečená růžičková kapusta

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
18 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
8 g
Cukr
200 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Růžičkovou kapustu omyjeme pod tekoucí vodou a vrchní vrstvu lístků odstraníme.
  • 2
    Kapustičky vaříme v osolené vodě 10-15 minut.
  • 3
    Na pánvi na rozpuštěném másle lehce opečeme na kostičky nakrájenou pancettu. Přidáme povařené kapustičky a vše krátce restujeme.
  • 4
    Obsah pánve přendáme do zapékací mísy a vše hustě posypeme nahrubo nastrouhaným parmezánem.
  • 5
    Pokrm zapékáme v troubě vyhřáté na 220°C asi 8 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.