Zapečená treska se zeleninou
60 min.
Ingredience
- 180gramůCibule
- 350gramůRajčata
- 250gramůHouby čerstvé
- 60gramůTuk
- 1špetkaSůl
- 350gramůFilé z aljašské tresky
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
19 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Rajčata omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Očištěné houby nakrájíme na malé kousky. Oloupanou cibuli nasekáme a lehce podusíme na tuku.
- 2Zapékací mísu vymastíme a střídavě vrstvíme rajčata, cibuli, porce filé z tresky a houby. Vrchní vrstvu tvoří rajčata s houbami. Přikryjeme alobalem a pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 40 minut.
- 3Podáváme horké, posypané sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.