Zapečené bochánky

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
935 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
24 g
Sacharidy
130 g
Vláknina
738 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve studené vodě opláchneme kuřecí maso a na kostičky nakrájíme, párky nakrájíme na kolečka. Cibuli nasekáme.
  • 2
    Na rozehřátém oleji osmahneme cibuli, přidáme maso a párky.
  • 3
    Vše ještě osmahneme.
  • 4
    Z chlebových bochánků seřízneme jednu třetinu, vydlabeme větší část střídky. Vydlabané bochánky naplníme nakrájeným hermelínem na plátky a masovou směsí.
  • 5
    Zakryjeme je odkrojeným vrškem a na pár minut dáme zapéct.
  • 6
    Po zapečení dozdobíme rajčátky a tatarskou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.