Zapečené bochánky
50 min.
Ingredience
- 300gramůKuřecí prsa
- 1špetkaSůl
- 1kusCibule
- 4lžičkyOmáčka tatarská
- 1lžíceOlej stolní
- 150gramůPárky Debrecínské
- 5kusůRajčata Cherry
- 1kilogramChléb konzumní
- 120gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
935 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
24 g
Sacharidy
130 g
Vláknina
738 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Ve studené vodě opláchneme kuřecí maso a na kostičky nakrájíme, párky nakrájíme na kolečka. Cibuli nasekáme.
- 2Na rozehřátém oleji osmahneme cibuli, přidáme maso a párky.
- 3Vše ještě osmahneme.
- 4Z chlebových bochánků seřízneme jednu třetinu, vydlabeme větší část střídky. Vydlabané bochánky naplníme nakrájeným hermelínem na plátky a masovou směsí.
- 5Zakryjeme je odkrojeným vrškem a na pár minut dáme zapéct.
- 6Po zapečení dozdobíme rajčátky a tatarskou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.