Zapečené fazole na paprice

55 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
644 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
21 g
Sacharidy
84 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole propereme a namočíme přes noc ve studené vodě. Druhý den je s bobkovým listem uvaříme v osolené vodě doměkka. Na sádle zpěníme cibuli, zasypeme paprikou a krátce orestujeme, podlijeme trochou vody a chvilku povaříme. Přidáme fazole, smetanu, promícháme a nalijeme do sádlem vymazaného pekáče. Pečeme ve středně vyhřáté troubě, až se smetana vypeče a zezlátnou okraje.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.