Zapečené hrušky s ostružinami

15 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
431 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
34 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
8 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté hrušky nakrájíme na čtvrtky a jádřinec odstraníme. Slupkou dolů je urovnáme do zapékací mísy. Hrušky posypeme omytými, osušenými ostružinami a nahrubo nasekanými ořechy. Povrch poklademe kopečky mascarpone a posypeme cukrem.
  • 2
    Grilujeme v troubě pod rozpáleným grilem 3-5 minut, aby mascarpone bylo horké a cukr karamelizoval.
  • 3
    Dezert podáváme teplý.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.