Zapečené mletý králík

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
762 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
63 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
843 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a drobně nakrájíme. Králičí a vepřový bok podusíme s cibulí a kouskem másla (maso musí zůstat bílé). Hotové maso umeleme,
  • 2
    přidáme strouhanku, smetanu, citronovou šťávu i kůru, máslo s utřenou sardelovou pastou, dobře vymícháme tuhou směs.
  • 3
    Touto směsí naplníme 4 zapékací misky, zasypeme sýrem a v rozehřáté troubě zapečeme asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.