Zapečené mletý králík
60 min.
Ingredience
- 120gramůCibule
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 30gramůStrouhanka
- 3lžíceSmetana 33% (šlehačka)
- 5gramůCitronová kůra
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 10gramůSardelová pasta
- 400gramůKráličí maso
- 150gramůSýr Ementál (Primátor)
- 300gramůVepřový bok
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
762 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
63 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
843 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme a drobně nakrájíme. Králičí a vepřový bok podusíme s cibulí a kouskem másla (maso musí zůstat bílé). Hotové maso umeleme,
- 2přidáme strouhanku, smetanu, citronovou šťávu i kůru, máslo s utřenou sardelovou pastou, dobře vymícháme tuhou směs.
- 3Touto směsí naplníme 4 zapékací misky, zasypeme sýrem a v rozehřáté troubě zapečeme asi 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.