Zapečené opilé kuře

90 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
770 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
44 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
522 mg
Cukr
609 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa naklepeme přes mikrotenový sáček, osolíme, okořeníme a opečeme na rozpáleném oleji ze všech stran. Poté podlijeme všemi druhy alkoholu a zakryté dusíme, dokud není maso měkké. Mezitím si připravíme zapékací sáčky a vymažeme je rozpuštěným máslem. Hotové maso zabalíme do plátku debrecínky a rozdělíme do jednotlivých sáčků podle porcí. Každé maso poklademe plátky sýra a navrch dáme kolečko rajčete. Sáček zavážeme a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut. Můžeme servírovat např. s hranolky nebo jen se zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.