Zapečené rybí filé po italsku
50 min.
Ingredience
- 300gramůFilé z aljašské tresky
- 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 100gramůRajčatové pyré
- 1lžičkaSůl
- 50mililitrůVoda pitná
- 30gramůSýr Eidam cihla 30%
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
3 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
630 mg
Vápník
152 mg
Postup přípravy
- 1Do teflonové pánve vhodné do trouby vložíme filé osolené a obalené v mouce.
- 2Rozmícháme trochu mouky s rajčatovým pyré a trochou vody a směsí polijeme připravené filé.
- 3Pečeme v troubě doměkka.
- 4Chvíli před dopečením posypeme nastrouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.