Zapečené rybí filé po italsku

50 min.
Itálie

Ingredience

      • 300gramůFilé z aljašské tresky
      • 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
      • 100gramůRajčatové pyré
      • 1lžičkaSůl
      • 50mililitrůVoda pitná
      • 30gramůSýr Eidam cihla 30%
    Počet porcí:
    2

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    225 kcal
    Bílkoviny
    33 g
    Tuky
    3 g
    Sacharidy
    15 g
    Vláknina
    630 mg
    Vápník
    152 mg
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Do teflonové pánve vhodné do trouby vložíme filé osolené a obalené v mouce.
    • 2
      Rozmícháme trochu mouky s rajčatovým pyré a trochou vody a směsí polijeme připravené filé.
    • 3
      Pečeme v troubě doměkka.
    • 4
      Chvíli před dopečením posypeme nastrouhaným sýrem.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.