Zapečené rybí filé s anglickou slaninou v sýrové omeletě

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
615 kcal
Bílkoviny
83 g
Tuky
43 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
4 g
Cukr
459 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu si předehřejeme na 190°C. Rybí filé (omyté a osušené) posolíme, posypeme čerstvě pomletým pepřem a drceným kmínem. V pánvi rozehřejeme olej s máslem a filé krátce orestujeme po 1-2 minutách z každé strany dozlatova.
  • 2
    Orestované filé i s výpekem dáme do zapékací mísy.
  • 3
    Do mísy rozklepneme vejce, přidáme smetanu, hořčici, sůl a směs rozšleháme. Pak nastrouháme tvrdý sýr a přimícháme ho k vejcím. Libovou anglickou slaninu a očištěnou jarní cibulku pokrájíme na proužky a poklademe je na filé. Vše přelijeme rozšlehanými vejci se sýrem a zapékací misku vložíme do středu trouby. Pečeme přibližně 15-20 minut dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.