Zapečené rybí filé se žampiony

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
11 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme a na plátky nakrájíme vařené brambory.
  • 2
    Necháme lehce rozmrazit rybí filé a nakrájíme na 1 cm silné plátky a pokapeme citronovou šťávou.
  • 3
    Oloupeme a nakrájíme žampiony na tenké plátky.
  • 4
    Rozehřejeme na pánvi olej, osmahneme plátky filé. Přidáme žampiony a podlijeme trochou vody, zakryjeme a doměkka dusíme.
  • 5
    Olejem vymažeme zapékací mísu a vyložíme plátky brambor a osolíme. Na brambory vyrovnáme plátky ryb se žampiony a zalijeme zapékací směsí.
  • 6
    Nastrouháme tvrdý sýr a smícháme s vejci, mlékem a osolíme.
  • 7
    30 minut zapékáme ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.