Zapečené skopové s pórkem
100 min.
Ingredience
- 800gramůSkopové maso přední
- 1kilogramPórek
- 100gramůMáslo čerstvé
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 1lžíceSůl
- 3decilitryVoda pitná
- 3kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
948 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
74 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Skopové maso omyjeme, pokrájíme na malé kostky, osolíme a uvaříme do poloměkka. Pórek očistíme, omyjeme, pokrájíme na silnější kolečka a dáme do druhého hrnce. Přilijeme 2-3 dl vody, přidáme máslo a dusíme také do poloměkka. Pórek osolíme, přidáme mletou papriku a maso, dobře promícháme a společně povaříme. Když je maso měkké a tekutina vyvařená, přeložíme maso s pórkem do vymaštěného pekáče, polijeme vše rozšlehanými vajíčky a necháme zapéct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.